Pasja i miłość do kuchni japońskiej
Ima Sushi jest mieszanką pasji i miłości do kuchni japońskiej oraz długoletniego doświadczenia. Najlepsze składniki, wspaniali ludzie oraz niepowtarzalny klimat sprawiają, że poczujesz się u nas, jak u siebie.
Nasz zespół w Krakowie
Zespół, który tworzymy to ludzie z dużymi umiejętnościami kulinarnymi, pasją oraz wieloletnim doświadczeniem w dziedzinie kuchni japońskiej i nie tylko. Skład kelnerski cały czas szkoli się i podnosi swoje kwalifikacje, aby jak najlepiej ugościć Was w naszej restauracji.
Janek
Jestem kucharzem z 8-letnim doświadczeniem, który swoją karierę rozpoczął w 2013 roku od tradycyjnej polskiej kuchni. W międzyczasie miałem okazję doskonalić swoje umiejętności u dobrych szefów kuchni japońskiej, co pozwoliło mi stać się ekspertem w tej dziedzinie. Dzięki mojemu doświadczeniu i pasji, jestem w stanie tworzyć unikalne i smaczne potrawy, a także być kreatywnym i innowacyjnym w swojej pracy.
Bartek
Posiadam 6 lat doświadczenia jako kucharz, ale swoją przygodę z sushi zacząłem w Ima Sushi. Szkoliłem się pod okiem szefa kuchni - Sebastiana, a teraz szlifuję swoje umiejętności każdego dnia. W czasie wolnym interesuję się sportami walki i dobrymi filmami.
Serhii
Jestem sushi masterem z pięcioletnim doświadczeniem. W swojej pracy najbardziej lubię tworzyć rolki oraz nigiri, eksperymentując z różnymi składnikami oraz smakami. Zawsze dążę do tego, aby stworzyć dania o doskonałym smaku i estetyce, zadowalając każdego gościa. Oprócz tego, uwielbiam podróżować, co pozwala mi na poznanie nowych kultur i smaków, które mogę wykorzystać w swojej pracy. Posiadam szeroką wiedzę o produktach i technikach japońskiej kuchni oraz chętnie poszerzam swoje umiejętności.
Łukasz
Jestem kucharzem z 13 letnim stażem. Przygodę z sushi zacząłem 8 lat temu. Pracowałem pod okiem najlepszych sushi masterów w regionie. Obecnie w Ima Sushi szlifuję i doskonale swoje umiejętności.
Krzysztof
Jestem sushi masterem od 7 lat. Swoją przygodę z sushi zacząłem na Śląsku, w Tarnowskich Górach gdzie poznałem podstawy pracy w kuchni azjatyckiej. Przyjechałem do Krakowa, aby rozwijać się i szlifować swoje umiejętności. Uwielbiam tworzyć własne kompozycje i zaskakiwać naszych gości bogactwem smaku kuchni japońskiej. Uważam, że przy pracy z kuchnią orientalną tak samo jak umiejętności liczy się kreatywność. W wolnym czasie interesuję się historią i grami planszowymi.
Przyjdź, rozgość się, a resztę zostaw nam.