krewetki w tempurze, rzodkiew, awokado, marynowana wołowina, sos guyniku, dymka, masago arare

krewetki w tempurze, ogórek, rzodkiew, bubu arare, grillowane małże św. Jakuba, sos pieprzowy, dymka
węgorz w tempurze, jalapeno, ogórek, opalany łosoś, spicy mayo, crunch filo, shichimi
krewetki w tempurze, ogórek, rzodkiew, tatar z łososia, chilli, spicy mayo
do wybory łosoś lub okoń w tempurze, ogórek, tykwa, płatek sojowy, serek, teriyaki, sezam
krewetki w tempurze, ogórek, rzodkiew, bubu arare, mango, mięta
szparagi w tempurze, awokado, do wyrobu: opalany łosoś, okoń lub maślana; teriyaki, sezam
krewetki w tempurze, awokado,sezam, aonori, dip shitake, bubu arare
krewetki w tempurze, rzodkiew, ogórek, sos spicy mayo, tobiko, masago arare
krewetki w tempurze, awokado, opalony łosoś i węgorz, philadelphia, prażone migdały, teriyaki
selekcja składników premium skomponowana przez sushi mastera