Pasja i miłość do kuchni japońskiej
Ima Sushi jest mieszanką pasji i miłości do kuchni japońskiej oraz długoletniego doświadczenia. Najlepsze składniki, wspaniali ludzie oraz niepowtarzalny klimat sprawiają, że poczujesz się u nas, jak u siebie.
Nasz zespół
Nasz zespól tworzą ludzie z pasją. Pasją do gotowania i tworzenia nowych, niebanalnych dań. Skład kelnerski stale podnosi swoje kwalifikacje, aby jak najlepiej ugościć Was w Ima.
Sebastian
Szef Kuchni
Pracuję w kuchni japońskiej od 15 lat. Przygodę z sushi zacząłem w jednej z pierwszych restauracji sushi w Krakowie. Później pracowałem w dwóch kolejnych restauracjach, a od ponad dwóch lat jestem szefem kuchni w Ima Sushi. Uczestniczyłem w wyprawie Balfego on Tour, gdzie miałem okazję poznać najlepszych szefów kuchni sushi w Polsce, wymienić się doświadczeniami. Moimi ulubionymi formami sushi są klasyczne nigiri i sashimi, ale tworzone w finezyjny sposób. Wolny czas spędzam ze swoją rodziną - żoną oraz trójką dzieci.
Grzegorz
Zastępca szefa kuchni
Swoją przygodę z sushi zacząłem w Poznaniu, a doświadczenie nabyte tam, przeniosłem do rodzinnego Rzeszowa. Pracowałem w kilku restauracjach japońskich, co na 12 lat związało mnie z tą kuchnią. Uwielbiam niestandardowe połączenia i nutę improwizacji, a sushi jest dla mnie świetnym polem do popisu. W wolnym czasie jeżdżę na rowerze i maluję abstrakcyjne obrazy, ale moją największą pasją i miłością jest moja 4-letnia córka.
Mariusz
Szef zmianowy
Przygodę z kuchnią zacząłem 13 lat temu w Londynie. W pracy jako Sushi Chef szczególnie lubię możliwość ciągłego rozwoju i różnego rodzaju nowinki. Doceniam, kiedy Goście dają mi wolną rękę w przygotowywaniu dla nich sushi.
Michał
Sushi Chef
Posiadam bogate doświadczenie w kuchni japońskiej, zdobywane na przestrzeni kilkunastu lat. Od ponad 2 lat, dzielę się nim z Gośćmi Ima Sushi. Szczególnie lubię przygotowywać klasyczne kompozycje takie jak nigiri i sashimi. Jestem osobą spokojną, z poczuciem humoru. Wolny czas spędzam na wycieczkach krajoznawczych.
Maciej
Sushi Chef
Posiadam 9 lat doświadczenia jako Sushi Chef. Pracowałem w kraju i zagranicą. W kuchni japońskiej cenię prostotę i szacunek do produktu. W wolnym czasie jestem fanem gier komputerowych. Lubię tez chodzić na spacery oraz spędzać czas z rodziną i przyjaciółmi. Moją pasją, oprócz gotowania, jest piłka nożna.
Paweł
Sushi Chef
Przygodę z sushi rozpocząłem w 2017 r. Od tego czasu ciężko pracuję rozwijając się jako Sushi Chef. Orędownik zdrowego trybu życia i budowania dobrych relacji w pracy. Zawsze uśmiechnięty, pełny energii, mistrz ironii i ciętej riposty. W swojej twórczości stawiam na klasykę, ale tworzenie nowości również przysparza mi wiele frajdy.
Bartosz
Sushi Chef
Posiadam 6 lat doświadczenia jako kucharz, ale swoją przygodę z sushi zacząłem w Ima Sushi. Szkoliłem się pod okiem szefa kuchni - Sebastiana, a teraz szlifuję swoje umiejętności każdego dnia. W czasie wolnym interesuję się sportami walki i dobrymi filmami.
Damian
Kucharz
Łącznie posiadam 10 lat doświadczenia jako kucharz, a gotowanie od zawsze było moją pasją. Już w wieku 6 lat samodzielnie przygotowywałem naleśniki, podpatrując przepis mojej babci. Na pierwszym miejscu stawiam dania na najwyższym poziomie. Zwracam uwagę na jakość, świeżość i estetykę tego co znajduje się na talerzu. Od niedawana staram się rozwijać jako cukiernik. W wolnym czasie interesuję się motoryzacją.
Paweł
Kucharz
Profesjonalnie gotowaniem zajmuję się od 7 lat. Pracowałem w kuchni polskiej, a ostatnie dwa lata poświęciłem kuchni orientalnej. W Ima Sushi odpowiadam za sekcję ciepłą. W wolnych chwilach staram się żyć aktywnie, pływam, jeżdżę na rowerze i chodzę po górach. Za cel na najbliższe dwa lata, postawiłem sobie zdobycie Korony Gór Polskich, czyli 28 najwyższych szczytów wszystkich pasm górskich naszego kraju.
Grzegorz
Kucharz
Jestem kucharzem z 12-letnim stażem, związanym przez wiele lat z kuchnią włoską. Obecnie pogłębiam swoją wiedzę o kuchni japońskiej w restauracji Ima Sushi. Bardzo cenię sobie wolną rękę i możliwość eksperymentów w kuchni, jednak najbliższa mojemu sercu jest klasyka.
Przyjdź, rozgość się, a resztę zostaw nam.